Nu är vi på gång.......

image108

I onsdags, den 12/12 blev huset vårat. Per började med att åka hem till vår kompis Janne för att hämta en soffgrupp vi köpt på blocket och ställt hemma hos honom. Jag for till jobbet. Lyckligt ovetandes om hur två karlar desperat försökte trycka upp möblerna i halltrappen. Det var meningen att den här soffgruppen skulle finnas i allrummet på övervåningen, men just nu står de i vardagsrummet. Om några dagar är det dags att se om våra "gamla soffor" går att kränga upp på övervåningen.

Annars har allt flutit på. Vi har kört massor av möbler och massor av kartonger. Ett mindre gäng har hjälpt till och det är varken kaos eller rörigt. Jag älskar det nya köket. Det är bara så fantastiskt snyggt. Burspråket underbart, med ängen utanför. Vardagsrummet är ganska mörkt eftersom uterummet tar en hel del ljus. Fast vilket fantastiskt uterum det kommer att bli. Det är inte färdigt, men kommer att göras färdigt. Det första vi ändå kommer att lägga pengar på är staket på framsidana v huset. Ett högt staket!

Hundarna har varit en hel del lösa när vi gått ut. Ännu så länge sköter de sig exemplariskt. Det kommer jag tycka tills den dagen ett rådjur springer upp framför ögonen på oss.

image109

Bus, bus...som streck far de omkring!
image110

Det här är skogsvägen som tar vid där grusvägen tar slut vid vår tomtgräns. Jätte fin härlig skog!

image111

Det porlar! Trodde att Taz skulle dit och dricka vatten, men han var fullt upptagen med Tanya. Dessutom kastade vi pinnar åt honom som han kastade i luften, och så drog han ner från vägen för att lägga i från sig dem där.

image112


Monsterhundar!


image113

På väg hem igen. Taz en aning dyig efter att ha hamnat i ett kärr.


Kommentarer
Postat av: Lena

Härligt. GRATTIS till att huset äntligen är Ert.

2007-12-17 @ 19:50:00
URL: http://www.freewebs.com/coolahundar/
Postat av: Kalle

Hej på er båda!
Talja ocj block för att hissa upp sofforna på utsidan och ta in dem via balkongen!!
Ser jättefint ut och bra miljö för hundarna.

Har själv fått heltidsjobb på en konsultfirma och sitter som Oracle DBA åt IBM på AstarZeneca i Södertälje.

EN MYCKET GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS ALLA PÅ LILLA ESSINGEN (9 katter och 2 hundar + husse och matte)

2007-12-18 @ 08:44:23
URL: http://www.tassebo.nu/
Postat av: Maria

Hej på er!

Grattis Kalle till jobbet! Och tack Lena för Grattiset.....
Våra soffor som vi redan hade kunde pressas upp på övervåningen från trappen på insidan. Annars skulle vår svåger kommit nu på lördag med en kran och så hade vi lyft in dem;)En ganska stor repa på tapeterna kostade det, men absolut värt att få upp sofforna.

Nu är alla saker i huset på plats (plats och plats, men inomhus i vilket fall som helst) och vi har även hunnit städa ur det "gamla" huset. Hundar tycks trivas. Det är så skönt att faktiskt kunna ha dem så mycket lösa som vi kan. De är fortfarande otroligt lyhörda, men Taz är helt galen efter Tanya. Han fäller henne hela tiden och så hinner hon iväg, men han är snabbt ifatt henne igen. Han har inte fattat att han faktiskt inte är valp!

Taz har valt ut säng(ar) och nya spanarplatser. Fram till den 14 januari kommer någon av oss att vara hemma, så inga ensamma timmar här inte, för hundarna. Vi ska boa in oss rejält.

Kramar från oss i skogen......

2007-12-19 @ 21:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0