Bilder från ängen

Här kommer lite bilder från hundbus på "ängen"!

image21

Taz på jakt efter Tanyas ben. Här om dagen kom hon på att hon kunde finta honom. Tidigare har hon sprungit runt i vida cirklar som han genat i och kommit ifatt henne. Tanya är snabbare än Taz, men hon fattar inte det. Fast när hon sprang i sick-sack kom han inte ifatt.........

image22

Hehe...den som ger sig in i leken får leken tåla!

image23

Taz dyker på Tanyas bakben......en äkta vallhund är han!

image24

Galen Taz! Jag la mig ner och ropade på honom. Tungan har vikt sig och det ser ut som om han är helt vild och galen!

image25

Fast han är inte galen! Bara väldigt snygg och väldigt pälsad! Är det inte snart dags att fälla den där pälsen snart? Jag har ju snart semester så det borde vara sommar!

Smögen

image17

Vecka 13, alltså för ett tag sedan, fick jag äran att åka till Smögen med mina två arbetskamrater. Bengt hade precis börjat arbeta hos oss och det här var ett av alla sätt som finns att lära känna varandra bättre. Vi är en liten grupp. Bara tre personer. Det måste fungera mellan oss. Catrin och jag har arbetat länge tillsammans och har blivit tajta genom allt vi gått igenom. Med den här planeringsresan till Smögen startade vi om lite. Vilket helt otroligt underbart väder vi hade. Tycker bilderna talar sitt eget språk!

image18


image19

Det är väl så här man vill se sina arbetskamrater! Ja, kanske inte nödvändigtvis med ryggen mot, men så där avslappnade, lungt filosofiskt blickande ut mot havet. Nu väljer vi inte arbetsmiljö, men den här bilden kan jag bära med mig i vilket fall som helst.

image20

Ett tidigt vårkort på Taz på bästa spanarplats mot grannen. Innan scaliborhalsband och innan den pågående bantningen. Ja, bantning och bantning. Jag köpte bantningsfoder och husse frågade varför jag inte köpte grisöron och kastade sedan till mig en förpackning. *host* *host* Tanya har gått ner i vikt och Taz har gått upp i vikt. De äter Hills r/d foder som jag tycker fungerar bra. Fast det ger verkligen högar efter dem. Det går åt massor av bajspåsar! Taz verkligen älskar fodret. Ack ja. Antar att det är precis som för mig. Maten blir jag inte fet på, utan allt annat onyttigt som jag stoppar i mig. Fast grisöronen var inte till mig............jag lovar

Tårtan

Taz förra husse efterfrågar bilden på Taz födelsedagstårta. Jag fattar inte varför den inte fungerade, men jag gör ett nytt försök nu. Kalle! Jag skickar den på mailen om du inte kan se den nu! Okej?

image15

Hoppas nu att inte enbart jag ser den! Någon som blir sugen?

Vila

Vila

En bild på vår stiliga Taz. Här vilar han på en äng med mig. Vi går dit nästan varje dag. Där törs vi släppa dem lösa. Ängen är stor och störningsfri. Inkallningen är då perfekt. Ja, jo...hrmf....Taz fick jagis på en katt i diket en gång, men katten fintade bort honom och han kom tillbaka med slokade öron. Jag har aldrig varit med om en hund som kan se så skyldig ut som han. Jag har heller aldrig varit med om en hund som kan knipa ihop de där lurarna som han. Vid ett tillfälle låg han på en säng och såg hur jag gjorde rent Tanyas öron. När jag vände mig om och gick mot honom med öronrenset knep han ihop öronen hårt, hårt. Jag kan tala om att det hjälpte inte, men han hade fällt ner dem direkt han såg att jag var påväg mot honom.

Bilden får mig i vilket fall som helst att hoppas på sommar.........

För länge sedan

Började skriva på den här bloggen och sedan blev det inget mer. Nu ska jag ta mig i kragen igen.

Här i väster är allt bra. Per och jag börjar strax våra semestrar. Uscha så trist med tidig semester, men någon ska ha det också. Jag kan i och för sig ta semester när jag vill, men eftersom Per inte kan det så hänger jag på hans semester. Så den 11 juni börjar jag. Det är ju inte ens varmt ute! Fast det ska visst bli bättre väder och fördelen kan ju vara att jag slipper bada för det är iskallt.

Från det ena till det andra kan jag skriva om att jag idag kom på att jag måste handla en fasligt massa presenter. Antar att vi kommer att hamna i Nyköping där släkten finns under några dagar på semestern. Det senaste är att min gamla mor tycker att alla vi syskon ska äta middag med henne den 17 juni. Få se nu, vilka är det som ska ha presenter. Först har vi Emil som fyllde år i februari och som jag är moster till. Emil är 23 år och har inte blivit uppvaktad. Sedan har vi Louvisa som jag är faster till som fyllde i april......och hon fyllde väl 4...hmmm....pinsamt, men jag tror det.....Så har vi hela drösen av födelsedagsfirare i juni. Min syster först som blir 52, Alva som blir 2 år och min tvillingbrorsas yngsta dotter, mamma 77, Oskar som jag är moster åt och som blir 26 år, Emma som blir 14 år och är min tvillingbrors äldsta tös...Det var väl alla fram till juni. Så har jag ju Ida i juli och hon kommer ner till oss strax efter för att vara med i en fotbollscup i Uddevalla och hon blir 11 år, och jag är faster åt henne med. Allt som allt, om jag nu handlar även till Ida blir det 8 personer. Varför fyller ingen på hösten?

....Per fyller också i sommar, men i mitten på juli. Nästa år fyller han 50 år och säger att han inte tänker vara hemma. Vi får se............

Det här blev en urtråkig text som jag är tveksam till om jag lägger ut i bloggen. Har du precis läst den så förstår du att jag inte kom på något bättre att skriva om, och då är det väl verkligen brist på fantasi denna kväll......

RSS 2.0